Praktische info

Eten afhalen in de winkel

Bestellen mag, maar hoeft niet! Op goed geluk naar de winkel komen kan ook gewoon.
Online bestellingen kun je tussen 9.00 en 16.00 uur plaatsen. Betalen doe je dan in de winkel per pin.

Er wordt iedere dag gekookt bij eetwinkel IKOOK, daar hebben we wel even tijd voor nodig. We werken iedere dag weer flink door om alles op tijd af te hebben. Het liefst hebben we dan ook dat je niet te vroeg komt, zodat we als je er bent alle tijd voor je hebben!

Na 16.00u kun je bellen naar de winkel voor het plaatsen van een bestelling.
Bekijk je voordat je belt wel alvast het menu zodat we je gemakkelijk kunnen helpen?

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 16.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag – Zondag: gesloten

Maaltijden laten bezorgen: bestel zo vroeg mogelijk, maar in ieder geval vóór 16.00 uur!

Maaltijden laten bezorgen in Utrecht kan ook. Maaltijden worden standaard koud bezorgd, zodat je ze kunt opwarmen op het moment dat jij wilt gaan eten.

Bestel tussen 9.00 en 16.00 uur en betaal via Ideal. Bezorgingen vinden plaats tussen 15.00 en 19.00 uur, we houden zo veel mogelijk rekening met de aangegeven voorkeur qua bezorgtijdstip. Indien we hier van af moeten wijken en er niemand thuis is op het tijdstip van bezorgen, laten we het eten achter bij de voordeur of in de tuin. Is dat niet mogelijk bij dit adres, geef dat dan aan bij opmerkingen.

De maaltijden

De maaltijden worden verpakt in 1-persoonsporties, met een normale inhoud van 420-450 gram. Kinderporties bevatten 200-250 gram en extra grote porties 500-550 gram. Indien het voor maaltijden mogelijk is af te wijken van de standaard m.b.t. grootte, veganisme of notenallergie is dit opgenomen in de keuze opties bij het gerecht. Omdat we om 13.00 uur beginnen met inpakken dienen reserveringen met speciale verzoeken voor die tijd geplaatst te zijn.

Bewaren en opwarmen

Verpakkingen van de warme maaltijden zijn geschikt voor verwarmen in oven en magnetron. Alle producten zijn gegaard en hoeven daarom alleen nog verwarmd te worden. Het algemene advies:

  • Opwarmen: de maaltijden kunnen in de verpakking worden opgewarmd in oven en magnetron:
    • Bewaren: Maaltijden zijn tot 2 dagen na aankoop geschikt voor consumptie, mits gekoeld bewaard bij maximaal 7 graden Celsius. Invriezen is ook mogelijk, zo kun je een voorraadje van onze maaltijden aanleggen zodat je altijd een gezonde maaltijd in huis hebt!
    • Magnetron: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op 700 watt
    • Oven: prik enkele gaatjes in de folie en plaats in een voorverwarmde oven op 160 graden, gedurende 20 minuten (Let op: de nieuwe folie is geschikt voor verwarming in oven, zo droogt het eten minder uit!)

Voor groepen: particulier of bedrijf

Voor bestellingen voor groepen graag vooraf contact opnemen via info@ikookeetwinkel.nl of 0612216250. Dan stemmen we ons aanbod af op jouw wensen.

Prille papa’s en mama’s

Gefeliciteerd! Omdat jullie je handen vol hebben aan andere dingen helpen we je graag om gezond te (blijven) eten.

We komen daarom gratis bij je bezorgen. Mail naar info@ikookeetwinkel.nl om je aan te melden en ontvang vrijblijvend meer informatie.