Praktische info

Gezond eten bestellen: bestel zo vroeg mogelijk, maar in ieder geval vóór 16.00 uur!

Ons gezonde eten bestellen en laten bezorgen in Utrecht (stad) kan ook. Maaltijden worden standaard koud bezorgd, zodat je ze kunt opwarmen op het moment dat jij wilt gaan eten.

Bestel tussen 9.00 en 16.00 uur hier en betaal via Ideal. Bezorgingen vinden plaats tussen 15.00 en 19.00 uur, we houden zo veel mogelijk rekening met de aangegeven voorkeur qua bezorgtijdstip. Indien we hier van af moeten wijken en er niemand thuis is op het tijdstip van bezorgen, laten we het eten achter bij de voordeur of in de tuin. Is dat niet mogelijk bij dit adres, geef dat dan aan bij opmerkingen.

Gezond eten afhalen in de winkel

Ons gezonde eten is af te halen in de winkel. Bestellen mag, maar hoeft niet! Op goed geluk naar de winkel komen kan ook.

Online bestellingen kun je tussen 9.00 en 16.00 uur hier plaatsen. Betalen doe je dan in de winkel per pin.

Er wordt iedere dag gekookt bij eetwinkel IKOOK, daar hebben we wel even tijd voor nodig. We werken iedere dag weer flink door om alles op tijd af te hebben. Het liefst hebben we dan ook dat je niet te vroeg komt, zodat we als je er bent alle tijd voor je hebben!

Na 16.00u kun je bellen naar de winkel voor het plaatsen van een bestelling. Bekijk je voordat je belt alvast het menu zodat we je gemakkelijk kunnen helpen?

Openingstijden eetwinkel IKOOK

  • Maandag t/m vrijdag: 16.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag – Zondag: gesloten

Vaste bezorgklanten korting

Lijkt het je wat om regelmatig ons eten bezorgd te krijgen aan huis of op kantoor? Wordt dan vaste bezorgklant! Voor ons ben je een vaste bezorgklant als je wekelijks minimaal 1x bij je thuis laat bezorgen.

Vaste bezorgklanten krijgen 5% korting op de normale en grote hoofdmaaltijden. Mail ons dan, dan maken we op basis van jouw wensen afspraken en reken je aan het eind van de maand af via factuur. Mail naar info@ikookeetwinkel.nl om je aan te melden.

Kraamservice voor prille papa’s en mama’s

Gefeliciteerd! Omdat jullie je handen vol hebben aan andere dingen helpen we je graag om gezond te (blijven) eten.

We komen daarom gratis bij je bezorgen en je krijgt gedurende 2 maanden 5% korting op maaltijden. Mail naar info@ikookeetwinkel.nl om je aan te melden en jouw persoonlijke kortingscode te ontvangen.

De gezonde maaltijd

De maaltijden worden verpakt in 1-persoonsporties, met een normale inhoud van 420-450 gram. Kinderporties bevatten 200-250 gram en extra grote porties 500-550 gram. Indien het voor maaltijden mogelijk is af te wijken van de standaard m.b.t. grootte, veganisme of notenallergie is dit opgenomen in de keuze opties bij het gerecht. Omdat we om 14.00 uur beginnen met inpakken dienen reserveringen met speciale verzoeken voor die tijd geplaatst te zijn.

De gezonde maaltijd opwarmen en bewaren

Verpakkingen van de warme maaltijden zijn geschikt voor verwarmen in oven en magnetron. Alle producten zijn gegaard en hoeven daarom alleen nog verwarmd te worden. Het algemene advies:

  • Opwarmen: de maaltijden kunnen in de verpakking worden opgewarmd in oven en magnetron:
    • Bewaren: maaltijden zijn tot 2 dagen na aankoop geschikt voor consumptie, mits gekoeld bewaard bij maximaal 7 graden Celsius. Invriezen is ook mogelijk, zo kun je een voorraadje van onze maaltijden aanleggen zodat je altijd een gezonde maaltijd in huis hebt!
    • Magnetron: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op 700 watt
    • Oven: prik enkele gaatjes in de folie en plaats in een voorverwarmde oven op 180 graden, gedurende 20 minuten (Let op: de nieuwe folie is geschikt voor verwarming in oven, zo droogt het eten minder uit!)

Voor groepen: particulier of bedrijf

Voor bestellingen voor groepen graag vooraf contact opnemen via info@ikookeetwinkel.nl of 0612216250. Dan stemmen we het aanbod af op jouw wensen.